Varfëria,një plagë që mund të kurohet…

Ne mund të mposhtim gjithçka bashkë!

Ne ndoshta s’mund të bëjmë gjëra të mëdha,por mund të bëjmë gjëra të vogla me dashuri të madhe…

Nënë Tereza

Dy fjalë për varfërinë: Reflektoni!

Të shohësh disa fytyra të pafajshme duke vuajtur,të dhemb në shpirt.Ndoshta ne nuk mund të bëjmë shumë për ta,por bashkë mund të bëjmë shumë më shumë…Ata nuk e kanë zgjedhur këtë lloj jetese por janë të detyruar ta jetojnë.Askush nuk js kupton dhimbjen styre dhe nuk e dinë se sa shumë sakrifikojnë vetëm për të pasur ushqim.Jepuni shpresë këtyre njerëzve të çmuar!Paranë nuk e kanë,të paktën të kenë shpresën.Të endesh rrugëve sepse kërkon ushqim,të mos dish se çfarë të sjell e nesërmja,të humbasësh dhe gjënë më të shtrenjtë,shpresën është luftë me jetën.

A nuk pikëlloheni nga fakti që fytyrat e tyre nuk kanë parë buzëqeshje ?Apo ta kenë të vështirë për të pasur një qëllim për të ecur përpara?

Jeta po sillet ashpër me ta e kështu ata humbasin veten,i dorëzohen sfidave të jetës …

POR NE DUHET TË JEMI ATY PËR TA,PËR T’I NDIHMUAR T’I HEDHIN PAS KËTO VËSHTIRËSI.

Mënyra se si të shërojmë varfërinë:

  1. Kujdesuni për këdo që e shihni në pamundësi.
  2. Nëse nuk mund t’i ofroni një zgjidhje ,të paktën qëndrojini pranë, dëgjoji.
  3. Përpiquni të organizoni ndihma për miqtë tuaj në kushte të vështira.
  4. Mundohuni t’i jepni forcë përmes aktiviteteve të ndryshme këtyre miqve për t’u falur dashuri dhe gjithëpërfshirje.
  5. Sado pak, kontribuoni për qoftë edhe vetëm për një familje.
  6. Jini të bashkuar dhe të vendosur! :)))

Kontakte:

Email: drieldeeeeeee@gmail.com

Celular: 0685149892

Adresa: “Spitallë,Durrës”

Faleminderit për kohën!

Mos harroni të bëni një share ;))

Create your website with WordPress.com
Get started